Új jelszó kérése
TOP termékek
Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

IQOS és HEATER

Fő kategória >IQOS és HEATER

Az IQOS és a HEATER nem E-CIGARETTA!

Engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljam a XXI század legmodernebb, legújabb cigarettájat, ami nem tévesztendő össze a e-cigivel.

Úgyanis ez sokkal egészségesebb mint a rendes cigi és mint a E-cigi...

Példa: Nem égeti el a dohányt se a papírt ... nincs kátrány, nincs hamu, ami nagyon fontos csak a Nikotin megy a szervezetbe. NEM BÜDÖS! Nincs utóíze, mint az eciginek!

Az e-cigihez képest az a nagy különbség, hogy valódi dohányt használ a cigarettázás élményének előidézéséhez és nem patronokban tárolt, aromásított folyadékot. A másik jelentős különbség, hogy a cigaretta égésekor keletkező 800 Celsius fokos hőmérséklethez képest az IQOS mindössze 350 fokra hevíti fel a dohányt, így nem keletkezik füst és kátrány. 90% al egészségesebb mint a cigi!!

Ennek ellenére a művelet, - maga a dohányzás - úgy néz ki, mint szokott, csak a cigaretta egy hengeres tokba kerül, a szűrő pedig kikandikál a végén. Az élmény is inkább a dohányzáshoz hasonlít: itt is pára keletkezik, bár érzetre sokkal inkább a füstre hasonlít, a legnagyobb előny pedig az, hogy a párának valóban dohány íze van!!

https://24.hu/tech/2016/12/07/az-uj-tipusu-cigaretta-mindent-megvaltoztathat/

F I G Y E L E M !

Mi az IQOS termékekhez nem forgalmazhatunk semmilyen dohány, vagy egyéb jövedéki terméket, és ezért nem is forgalmazunk!


Sorrend:


Webáruház készítés